Om mig

Jeg hedder Anne Lethan Hansen og er født i 1973. Jeg holder til i Svinninge ved Holbæk med min familie. Jeg er uddannet pædagog og arbejder fortsat inden for faget.

Jeg har de seneste ca 15 år leget med billedkunsten. Jeg maler med akrylmaling og mine værker er abstrakte, med en fornemmelse af dybde og rum. Jeg arbejder med kontrasterne – lys, mørke og det blide kontra det rå.

Jeg bliver inspireret af stemninger og farver jeg møder i min hverdag, og ikke mindst af musik. Jeg bruger musikken i skabelsen af mine værker, hvor stemninger mødes i skøn forening på mit lærred. Musikken fremkalder indre billeder og sætter gang i både følelser, tanker og ikke mindst bevægelser. For mig virker musikken meget forløsende på processen med at skabe et kunstværk.

Jeg opnår en stor ro og fordybelse ved at male, og det giver mig energi  til en til tider hektisk hverdag, når jeg forsvinder ind i mit atelier og kaster mig ud i maleriets kunst.  Og samtidig er det en evig udfordring, -af den gode slags. For selvfølgelig rammer jeg muren ind i mellem. Der hvor intet lykkes og hvor de grå hår står på spring 🙂 Men jeg  elsker det,  for det er lige præcis dér, det rykker. Det er dér, man kommer ud over kanten og dér, hvor nye magiske ting opstår. 

Jeg er med i kunstgruppen Art10 og du kan se mere på http://www.art10.dk